10.09.2017. održan je 'Biciklistički maraton Glina 2017' u organizaciji BK Roda Sisak. Klub su predstavljali osmorica biciklista: Danijel Andrijević, Miroslav Luketić, Slobodan Zimonja, Igor Marić i Milan Zatezalo u cestovnom maratonu te Dražen Marić, Miroslav Mihalić i Zoraz Zarić u MTB maratonu.

Učesnici maratona vozili su kružnu cestovnu dionicu u dužini 110 km, u smjeru Glina-Gvozd-Vojnić-Maljevac-Topusko-Glina a biciklisti SD Miljokaza ostvarili su zapazene rezultate od kojih izdvajamo: 1. mjesto Miroslav Mihalić (MTB maraton), 2. mjesto Dražen Marić (MTB maraton), 3. mjesto Zoran Zarić (MTB maraton). Utrku je uspješno završio 61 učesnik od prijavljenih 70, nažalost bilo je par padova ali na sreću svi naši članovi su stigli na cilj bez većih problema. Ukupni poredak cestovnog maratona: 21. Igor Marić (8. A kategorija), 40. Danijel Andrijević (16. B kategorija), 45. Slobodan Zimonja (11. C kategorija), 52. Miroslav Luketić (16. C kategorija), 58. Milan Zatezalo (20. B kategorija)

Rezultate maratona možete naći ovdje.

Održavanje maratona potpomogao je Grad Glina, a organizacija je u cjelosti  bila odlična. Treba napomenuti da je ovaj maraton bio namjenjen rekreativnim biciklistima, ali u vrlo jakoj amaterskoj konkurenciji, s natjecateljima iz mnogobrojnih hrvatskih klubova.